Home Printer venlig version

L*Profil- for bedre lederskab


Poul Langagergaard driver egen virksomhed, som arbejder med at forbedre lederskab blandt ledere i såvel det private erhvervsliv som i det offentlige.

Se mere her:
www.lprofil.dk

Torontobevægelsen - en kritisk rapport

Poul Langagergaard:
Toronto-bølgen
- hvem, hvad, hvorfra?
Udfordrer Toronto-bølgen os til en ny besindelse?
Er der behov for en bibelsk bedømmelse?
 
 I januar 1994 blev en lille menighed i Toronto fra det såkaldte Vineyardfællesskab kendt i mange dele af verden, fordi den i sine gudstjenester gav los for en række "tegn" som f.eks. Falden bagover, gråd, latterkramper, tranceagtige syner, skælven, omstyrtelse, fuldskab "i Ånden", krampetrækninger, rullen, spring og dyrelyde.
 
Mange frikirker blev dybt påvirket herfra - også danske.
 
Poul Langagergaard analyserer fænomenerne og sætter dem dels ind i en historisk ramme og dels ind i en bibelsk vurdering.
Endvidere analyseres Torontomenighedens baggrund og de personer, som har bidraget til at præge netop denne menighed og dette vineyardfællesskab. En lang række kendte og ukendte personer i sidste halvdel af 1900-tallet danner således baggrund for denne dybdegående analyse: William Branham, Benny Hinn, Kenneth Hagin, Kenneth Copeland, Rodney Howard-Browne, Randy Clark, John Arnott mv.
 
I dette lille hæfte får du således en grundig historisk og bibelsk indføring i, hvordan man vurderer også andre lignende bevægelser i dag.
 
Pris: 40 kr., 40 sider.

Bestilles via mail her: poul@langagergaard.dk